Mijn naam is Yvonne Bakker, geboren en getogen in Grootebroek en sinds 1990 woonachtig in Bovenkarspel. Ik heb 3 volwassen kinderen, een vriend en twee kleine hondjes.

Vanaf 1989 ben ik in dienst bij een accountantsbureau waar ik de eerste 25 jaar bij de receptie werkte en daarna, na omscholing, ben doorgegroeid naar de fiscale afdeling.

Een aantal jaar geleden begon het gevoel te knagen dat ik de rest van mijn werkzame leven graag meer persoonlijk contact met mensen wil hebben, ze een relaxte behandeling te geven en ze de aandacht te geven die ze verdienen.
In 2018 ben ik begonnen met de opleiding pedicure waar ik medio 2019 mijn diploma voor heb behaald. Daarna ik doorgegaan met de opleiding voetreflexmassage waarvan ik inmiddels ook mijn diploma heb. Deze twee opleidingen sluiten mooi op elkaar aan en zijn zeer geschikt om te combineren.
Daarnaast ben ik bevoegd om behandelingen Access Bars te geven en ben ik begonnen met het zetten van gellak op teennagels.

Nu, een jaar na het starten van mijn eigen praktijk, ben ik blij deze stappen gezet te hebben. Het doet mij veel plezier klanten te ontvangen, gezellig een praatje met ze te maken en ze met een vrolijk gevoel weer naar huis te laten gaan.

Sluit Menu